Nuomonė, pasiūlymai
+15
AlinaM
Hiroko!
AUry
Ichigo~
Isha
Yukisan
martyna103
Kamile
goja101
T.O.P
Hikari~
Rinnie
Heartless
horo
Kwon Integra
19 posters
Puslapis 2 iš 3
Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
Re: Nuomonė, pasiūlymai
Martyna,
nepriimk to kaip pikto atkirtimo, tačiau tavo nuomonė, kad trūksta kažko yra visiškai nepagrįsta. Tai ko trūksta? Spalvingumo? Matyt todėl, kad esi nauja narė, nematei ankstesnės daug spalvingesnės forumo išvaizdos. Kai prasidės geresni orai, ir forumas pakeis spalvas.
O jei kalbant apie tavo "svetainę"- čia ne vieta savo reklamai. Tema yra "forumo nuomonė ir pasiūlymai". Negražu nepagrįstai sakyt, kad mums kažko trūksta, kai tavo pačios svetainėje spalvų tiek, kad sunku ką nors įskaityti, o kai įskaičiau, pamačiau nuo kažkur nukopijuotą anglišką tekstą. Aš ne tik pati kūriau visą forumo dizainą, bet ir verčiau biografijas, naujienas bei interviu.
Aš nepiktai, aš tiesiog ginu savo darbą. Tikiuosi neįsižeisi, o priimsi mano atsakymą gražiuoju.
nepriimk to kaip pikto atkirtimo, tačiau tavo nuomonė, kad trūksta kažko yra visiškai nepagrįsta. Tai ko trūksta? Spalvingumo? Matyt todėl, kad esi nauja narė, nematei ankstesnės daug spalvingesnės forumo išvaizdos. Kai prasidės geresni orai, ir forumas pakeis spalvas.
O jei kalbant apie tavo "svetainę"- čia ne vieta savo reklamai. Tema yra "forumo nuomonė ir pasiūlymai". Negražu nepagrįstai sakyt, kad mums kažko trūksta, kai tavo pačios svetainėje spalvų tiek, kad sunku ką nors įskaityti, o kai įskaičiau, pamačiau nuo kažkur nukopijuotą anglišką tekstą. Aš ne tik pati kūriau visą forumo dizainą, bet ir verčiau biografijas, naujienas bei interviu.
Aš nepiktai, aš tiesiog ginu savo darbą. Tikiuosi neįsižeisi, o priimsi mano atsakymą gražiuoju.
srry XDXD nu atsiprasau ... O sep as tavo darba labai gerbiu ir zemai lenkiuos XDD matosi kad daug darbo ideta XDXD
Aš norėčiau paklausti, kodėl forumas toks miręs?
Šeip forumas geras, bet kodėl nededama jokių naujienų?
Gal problema dėl laiko stokos? Bet juk vasara, o jei ir nespėjat įdėti, nejaugi negalima pas ką nors iš narių paprašyti pagalbos? Aš esu tikra, kad atsiras kas galėtų padėti.
Prašau neįsižeisti, tai tiesiog mano nuomonė ir tai, ką aš norėjau pasakyti ;)
Hwaiting ;)
Šeip forumas geras, bet kodėl nededama jokių naujienų?
Gal problema dėl laiko stokos? Bet juk vasara, o jei ir nespėjat įdėti, nejaugi negalima pas ką nors iš narių paprašyti pagalbos? Aš esu tikra, kad atsiras kas galėtų padėti.
Prašau neįsižeisti, tai tiesiog mano nuomonė ir tai, ką aš norėjau pasakyti ;)
Hwaiting ;)
Yukisan- Mini Banger
- Pranešimų skaičius : 87
Būtų visai neblogai jei atsirastų tema naujokams, kurioje būtų rašoma kaip pvz įkelti nuotraukas atrodo nesudėtinga, bet gal būt yra tokių, kurios norėtų pasidalinti savo turimomis nuotraukomis, bet tiesiog nežino kaip tai padaryti...
Isha- Mini Banger
- Pranešimų skaičius : 16
Sutinku, tikrai galėtų būti tokia tema. Aš tai tikrai nemoku įkelti foto į temas.
Viskas ok mergaites :) As buvau isvykus, po to labai sirgau. Bat dabar viskas ok, tai forumas tikrai nestigs naujienu ;)
Hm, aš siūlyčiau sutvarkyti linkus mv temose, nes daugelis nebeveikia
Ichigo~- Big Banger
- Pranešimų skaičius : 171
Na, o dabar jau nemažai.Hikari~ rašo:Lol goja ;DDDD
Em, kas dėl naujų psl kūrimo tai ne aš atsakinėt turėčiau, bet kas dėl twitter tai kažkoks miglotas reikalas, nes gali būt kad jis bus veltui, dėl facebook dar pagalvočiau, o dėl youtube tai iš vis net nežinau ką ten uploadint reikėtų.... į lt video verst? Manau dar mūsų mažoka, ta prasme gerbėjų, kad tokiais projektais užsiiminėt :)
JoP netgi 118! ;]
AUry- Big Banger
- Pranešimų skaičius : 269
Ką jūs tam YT darytumėt?
Ichigo~- Big Banger
- Pranešimų skaičius : 171
mažai žmonių ir tiek... ir nepasakyčiau kad pati labai aktyvi esi.
Hiroko!- Mini Banger
- Pranešimų skaičius : 77
Jo neaktyvi... Negaliu kol kas būti aktyvesnė. Na bent gerai, kad užsuku ^^ Jau tuoj galėsiu... būti aktyvi.
dėl manes gali ir nebūt.
Hiroko!- Mini Banger
reikia mygtuko REDAGUOTI PRANEŠIMĄ
nes nerviną be jo.
nes nerviną be jo.
Hiroko!- Mini Banger
Mygtuko ''Redaguoti'' nėra, nes forumo serveris tokios galimybes nesuteikia. Aš jo niekur nenuėmiau, taip pat ir negaliu jo sukurti iš nieko. Matyt teks prieš spaudžiant ''send'' pagalvoti iš anksto ką rašot.
Labai noreciau kad kai ateitu i pm zinute kad butu koks garselis ar kas....nes atejusios zinutes valanda galiu nepastebet kol pamatau melyna sviesele....ar butu imanoma tai padaryt?
AlinaM- Club Banger
- Pranešimų skaičius : 832
Man labai čia patinka, bet kad sakyčiau reikėtų gyventi čia aktyviau šiek tiek. :DDDD C'mon, sesės, diskutuokim apie savuosius bernelius ir fangirl'inkim. Gi daug kas vyksta pas juos gyvenimuose, tai ir kalbėkim apie tai. Nes dėl to mes esame VIP'ės, ar ne? Na, taip, gal neturim laiko, bet jei turim, tai pirmyn. :D
(Tikiuosi mano "motyvacija" tinka būti šitoje temoje, ir tikiuosi supratot, ką turiu omeny(lol, omeny.. juokingai rašos...:DD))
(Tikiuosi mano "motyvacija" tinka būti šitoje temoje, ir tikiuosi supratot, ką turiu omeny(
keigi*- Big Banger
- Pranešimų skaičius : 248
Visiškai pritariu tau ;)
Man forumo stilius labai patinka, bet taipogi manyčiau, kad reiktu keist ;DDD
Man forumo stilius labai patinka, bet taipogi manyčiau, kad reiktu keist ;DDD
Jamaika- Club Banger
- Pranešimų skaičius : 392
viskas ok :)
love.lollypop.kiss- Mini Banger
- Pranešimų skaičius : 74